פשטידה מקוויאר דגי נהר עם לחם

אופן הכנה:

  1. טבלו את הלחם בחלב
  2. סחטו אותו והעבירו דרך מטחנת הבשר יחד עם הקוויאר
  3. הוסיפו לתערובת בצל קצוץ, מלח ופלפל.
  4. פזרו אותה באחידות בתוך תבנית ואפו בתנור עד הופעתו של קרום זהוב
  5. חתכו למנות ופזרו מעליהן עשבי תבלין קצוצים דק

מצרכים:

  • 100 מ"ל חלב
  • 100 גר בצל ירוק
  • 400 גר' קוויאר טרי
  • 100 גר' לחם חיטה
  • 20 גר שמן
  • מלח, פלפל – לפי הטעם