אופן הכנה:
- לשטוף את תפוחי האדמה ולבשל בקליפתם כ-20 דקות. לבשל את הביצה.
- לשטוף את תפוחי האדמה והביצה במים קרים ולקלוף.
- לשטוף את הבצל הירוק, לייבש ולחתוך לטבעות. להרתיח את הציר, להוסיף שמן זית ולתבל במלח, סוכר פלפל שחור.
- לחתוך את תפוח האדמה לקוביות ולהשרות בתוך הציר למשך 20 דקות.
- לקצוץ את הביצה. לערבב את השמנת עם היוגורט.
- לתבל במלח, פלפל וסוכר.
- להוציא את תפוחי האדמה מהציר, להניח על צלחת ולהגיש עם תערובת השמנת, הקוויאר, הביצה והבצל הירוק.
- 750 גר' תפוחי אדמה קטנים
- ביצה 1
- בצל ירוק – יחידה אחת
- 250 מ"ל ציר ירקות
- 4 כפות שמן זית
- מלח, פלפל שחור טחון
- 2 כפות שמנת
- 150 גר' יוגורט
- קורט סוכר
- 60 גר' קוויאר אדום "סודות האוקיינוס"