סלט תפוחי אדמה עם קוויאר אדום

אופן הכנה:

  1. לשטוף את תפוחי האדמה ולבשל בקליפתם כ-20 דקות. לבשל את הביצה.
  2. לשטוף את תפוחי האדמה והביצה במים קרים ולקלוף.
  3. לשטוף את הבצל הירוק, לייבש ולחתוך לטבעות. להרתיח את הציר, להוסיף שמן זית ולתבל במלח, סוכר פלפל שחור.
  4. לחתוך את תפוח האדמה לקוביות ולהשרות בתוך הציר למשך 20 דקות.
  5. לקצוץ את הביצה. לערבב את השמנת עם היוגורט.
  6. לתבל במלח, פלפל וסוכר.
  7. להוציא את תפוחי האדמה מהציר, להניח על צלחת ולהגיש עם תערובת השמנת, הקוויאר, הביצה והבצל הירוק.

מצרכים:

  • 750 גר' תפוחי אדמה קטנים
  • ביצה 1
  • בצל ירוק – יחידה אחת
  • 250 מ"ל ציר ירקות
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל שחור טחון
  • 2 כפות שמנת
  • 150 גר' יוגורט
  • קורט סוכר
  • 60 גר' קוויאר אדום "סודות האוקיינוס"